Počeo skvoš KAMP na Kopaoniku!

Squash Asocijacije Srbije organizuje kamp na Kopaoniku.

vest preuzeta sa: squash.rs

Pretposlednja nedelja avgusta je termin rada i druženja na planini Kopaonik. Sa ciljem da što više dece upozna squash i da nauče nove veštine, naši suorganizatori SquashLand i Vlada Republike Srbije obezbedili su vrhunske uslove za boravak i rad kako bi deca u kampu imala najbolje moguće uslove i trenere, te razmišljala samo o sportu i prirodi.

skvos kamp

Vlada Republike Srbije – Ministartsvo omladine i sporta, doprineli su u značajnoj meri realizaciji naših programa obezbeđivanjem neophodnih sredstava za njihovo finansiranje. Kamp krasi entuzijazam, posvećenost, stručnost i porodična atmosfera.

Zašto SQUASH KAMP?
Squash je sport uma, brzine i izdržljivosti. Veoma je interesantna fizička aktivnost i upražnjava se u 185 zemalja sveta. Upoznati ovakav sport i boraviti u prelepim prirodnim uslovima je neverovatna mogućnost. Pored ovoga, možda, još bitniji faktor je upoznati nove prijatelje i provesti nezaboravne trenutke sa njima. OBLIK RADA Polaznici će biti podeljeni u grupe prema sposobnostima, talentu i zalaganju. Akcenat će biti na savladavanju osnovne squash tehnike, kao i fizičkoj pripremi. Takođe biće organizovane razne dodatne aktivnosti, igre i radionice, plivanje, šetnja, vožnja biciklovima itd.