Tel: 064/6400187, 011/7548040
Email: uprava@squashland.com
Škola skvoša - PRIDRUŽITE NAM SE!Sajam sporta 2017Winter Cup 2017Susreti sa poznatimaKalendar turnira

Škola skvoša - PRIDRUŽITE NAM SE!

škola skvoša za decu uzrasta od 7 do 14 godina. Školu vode treneri i instruktori obučeni za stručan rad sa decom. Preko 10 godina tradicije i iskustva!

Opširnije

Sajam sporta 2017

I ove godine učestvujemo na sajmu sporta. Posetite nas i probajte skvoš!

Opširnije

Winter Cup 2017

Počeo je najmasovniji turnir za rekreativce Winter Cup 2017. Usavršite svoju igru i poboljšajte formu! Prijavite se na vreme!

Opširnije

Susreti sa poznatima

Klub SquashLand organizuje za svoje članove susrete sa najpoznatijim svetskim igračima i trenerima. Pozovite nas i otkrite ko je sledeći gost!

Opširnije

Kalendar turnira

Za sezonu 2016./2017. pripremili smo čitav niz turnira za aktivne igrače, rekreativce i juniore. Pronađite takmičenje koje Vam najviše odgovara i kontaktirajte nas za više informacija!

Opširnije

Prvi srpski skvoš klub

SquashLand klub se nalazi u Pionirskom Gradu u Košutnjaku

Prvi srpski i beogradski skvoš klub SquashLand osnovan je 2003. godine. SquashLand je klub napravljen u zaboravljenom Pionirskom gradu u Košutnjaku, u nemogućem vremenu kada je ovaj dragulj Beograda bio ruiniran i napušten. Velika želja i pozitivna energija od osnivanja do danas deo su SquashLanda. Klub čine turniri, škole, kampovi za decu i najlepša terasa u gradu koja se nalazi u šumi.
U sportskom delu kluba nalaze se tri sale za skvoš u kojima klub organizuje školu skvoša za decu uzrasta od 8 do 18 godina, turnire za rekreativce i takmičare, kao i individualne obuke sa trenerima. Posebni termini mogu se zakazati i za organizaciju tim bilding za firme.
U ugostiteljskom delu kluba nalazi se kafe, skvoš bašta i bašta za decu. Velika pažnja posvećena je stvaranju ugodnog i relaksirajućeg ambijenta uz izbor veoma kvalitetne muzike. Od svog osnivanja klub odlikuje specifična atmosfera o kojoj se priča i van granica naše zemlje.

Do kluba možete doći:
iz pravca Banovog Brda: skrenite levo kod vodotornja i parkirajte se posle 100 metara sa desne strane,
iz pravca Topčidarske zvezde: prođite pored male NIS benziske pumpe, popnite se pored Hajdučke česme, skrenite levo i dolazite tačno na Pionirski Grad
iz pravca Vidikovca: skrenite desno kod vodotornja i parkirajte se posle 100 metara sa desne strane.
Kada uđete na glavnu kapiju Pionirskog Grada posle 100 metara sa desne strane nalazi se SquashLand klub. U krug Pionirskog Grada nije dozvoljeno ući kolima tako da će i Vaša deca biti potpuno bezbedna.

Dobro došli u SquashLand!

Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati na telefon: 011/7548040 ili nam poslati mejl preko sledeće kontakt forme:

Vaše ime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Naslov poruke

Vaša poruka

Najzdraviji sport!

Po poznatom američkom časopisu Forbes, skvoš je proglašen za najzdraviji sport na svetu, još ispred plivanja, veslanja, košarke, itd. Skvoš angažuje veliki broj mišićnih grupa i kao takav pozitivno deluje […]

Pročitajte više
Sagorite 1.000 kalorija!

Skvoš je sport uz koji je moguće sagoreti 1.000 kalorija za 45 minuta. Skvoš je najrasporostranjeniji rekreativni sport na svetu. Ima jednostavna pravila i veoma je popularan u svim generacijama: […]

Pročitajte više
Deca i skvoš

Razvijajte se pravilno uz skvoš Skvoš je sport koji je naročito pogodan za učenike osnovnih i srednjih škola. Kod njih se često javljaju deformiteti kičmenog stuba, insuficijentnost trbušnog zida i ramenog […]

Pročitajte više
Prvi srpski skvoš klub

SquashLand klub se nalazi u Pionirskom Gradu u Košutnjaku Prvi srpski i beogradski skvoš klub SquashLand osnovan je 2003. godine. SquashLand je klub napravljen u zaboravljenom Pionirskom gradu u Košutnjaku, u […]

Pročitajte više
Istorija skvoša

Početkom XIX veka grupa zatvorenika iz Londonskog zatvora Fleet, prekraćivala je vreme udarajući reketom lopticu o zatvorski zid. Usput su postavili i određena pravila, i ujedno udarili temelj danas najrasprostranjenijem […]

Pročitajte više