Pitajte direktora SRC „Pionirski grad“

INICIJATIVA SQUASHLAND:

callout-clip-artPitajte Ljubomira Jovanovića, direktora SRC „Pionirski grad”

Zbog sve učestalijih pitanja dece, roditelja i rekreativaca koji godinama dolaze u SRC  „Pionirski grad“ pokrećemo inicijativu i omogućavamo svima da preko našeg sajta postave pitanja novoj upravi dečijeg sportskog centra.

Vaša pitanja i komentare možete izneti anonimno ili javno koristeći važeći Facebook nalog. Pitanje ili komentar možete upisati u predviđeno polje ispod ove vesti. Sve komentare ćemo objaviti na sajtu* i u štampanoj formi proslediti direktoru SRC „Pionirski grad“.

Deca su prinuđena da po hladnom vremenu i kiši dolaze do kluba jer je njihovim roditeljima zabranjeno da ulaze vozilima u SRC

Deca su prinuđena da po hladnom vremenu i kiši dolaze do kluba jer je njihovim roditeljima zabranjeno da ulaze vozilima u SRC

* Zakon o javnom informisanju – član 38: Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Mišljenja izneta u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove uprave SquashLanda. Ipak po postojećem Zakonu o javnom informisanju mi odgovaramo za sve sadržaje koji se nalaze na našoj veb adresi, pa ćemo se tako i odnositi prema komentarima čitalaca. Komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede, kao i komentare koji se ne odnose na temu – ne objavljujemo.