Škola skvoša – Tradicija i kvalitet

Tradicija = Kvalitet

Tradicionalna škola skvoša u našem klubu godinama je podizana na viši nivo. Trenutno je najprestižnija škola skvoša u Srbiji, a veoma je priznata u regionu. Treninzi su organizovani za decu uzrasta od 7-19 godina, tri puta nedeljno u prepodnevnim i popodnevnim terminima. Na ovaj način deca bez remećenja obaveza u školi mogu pohađati treninge. Treninzi traju 45 minuta u grupama od najviše petoro dece.

Polaznici škole prolaze kompletan program obuke. Pored tehničko-taktičke obuke u školi se radi i na razvoju motoričkih sposobnosti. Akcenat je na stvaranju higijensko-sportskih navika, kao i socijalizaciji dece. Uz stručne trenere decu prati i sportski psiholog.

Svako dete koje dođe u klub sa željom da proba da igra i trenira skvoš imaće priliku da nedelju dana trenira besplatno i dobije reket za prvih nekoliko treninga. Ukoliko dete želi da nastavi sa treniranjem neophodna oprema uključuje: reket, patike za salu (indoor sports) i zaštitne naočare koje moraju nositi svi mladji od 19 godina (pravilo Svetske i Evropske skvoš federacije).

Nakon završetka osnovne obuke juniori će imati prilike da učestvuju na turnirima koje organizuju klub SquashLand i Squash Asocijacija Srbije.

Za sva pitanja u vezi škole skvoša kontaktirajte nas!

Dobrodošli u SquashLand.