Trofej Beograda 2014 – JEDANAESTI PO REDU

Vest preuzeta sa: beograd.rs

„Trofej Beograda” u skvošu u subotu

TROFEJ_bgd2014Jedanaesto po redu takmičenje „Trofej Beograda” u skvošu, pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu, održaće se u subotu, 6. septembra, u Klubu „Skvošlend” u Pionirskom gradu.

Na turniru će učestvovati 50 takmičara (36 u muškoj i 14 u ženskoj kategoriji). Učesnici će pored Srbije biti i iz zemalja regiona, i to iz Hrvatske, Slovenije, Mađarske, Rumunije, Bugarske, Makedonije, Grčke, Nemačke i Austrije.

Turnir počinje u subotu od 10 časova, a finalni meč će početi u 20 časova nakon čega će biti dodela nagrada. Organizovana je i koktel-žurka povodom otvaranja nove sezone takmičenja u okviru Beogradske skvoš asocijacije, ali i početka priprema i predstavljanja Skvoš reprezentacije Srbije, rekao je Pavle Životić, predstavnik Beogradske skvoš asocijacije.

Mečevi se igraju na dva dobijena seta, a polufinale, mečevi za treće mesto i finale na tri dobijena seta. Organizator ovog takmičenja je Beogradska skvoš asocijacija uz podršku Kluba „Skvošlend”. Do sada je kroz ovaj turnir prošlo više od 200 internacionalnih igrača, od kojih su petnaestorica u vrhu svetske rang-liste.